Oferim servicii in zona de consultanta de business, implementare, imbunatatirea proceselor interne si personalizarea software-ului

GITS, controlul dumneavoastra asupra informatiei

Echipa GITS

detine cunostinte complete despre mediul de business

Despre GITS

Echipa GITS a acumulat pana in prezent peste 10 ani experienta in furnizarea de solutii software integrate de tipul ERP, CRM, BI, SCM etc.

GITS, inca din 2003 s-a concentrate direct pe dezvoltarea de solutii utile si complete precum sip e o verticalizare continua a acestor solutii pe diverse domenii de activitate. Dupa peste 10 ani de experienta putem afirma ca aplicatiile noastre ating un grad inalt de complexitate si integrare raspunzand chiar si celor ai exigente cerinte.

Echipa GITS mentine cele mai ridicate standard de calitate pentru solutiile oferite reusind permanent sa tina pasul atat cu evolutiile tehnologice cat si cu evolutiile mediului de business si ale industriilor in care oferind clientilor sau una dintre cele mai rapide, avantajoase, configurabile si flexibile solutii de pe piata.

Conducerea companiei este formata din oameni cu experienta si o o clara pasiune pentru domeniul in care activeaza.

De ce produsul GITS?

Aplicatiile GITS integreaza procesele de business din cadrul companiei oferind o singura aplicatie modular si complet itegrata pentru operatiunile financizare, logistice, operationale, de productie, CRM si BI precum si alte sectiuni oprationale destinate deverselor industrii in care softul a fost implementat.

GITS este un sistem modular si flexibil dispune o mare diversitate de aplicatii pe internet si dispozitive mobile, crescand astfel semnificativ mobilitatea companiei dumneavoastra. El este foarte configurabil si extensibil iar echipa GITS de analiza si dezvoltare ofera si servicii si posibilitati de integrare cu alte aplicatii.

Prin alegerea aplicatiilor si echipei GITS clientii aleg de fapt functionalitatile specifice activitatii lor, o echipa matura care va fi constant capabila sa ofere servicii de consultant, implementare, desvoltare si support la cel mai inalt nivel precum si un mod flexibil si avantajos de licentiere (instalarea pe servere, gazduita sau modelul SaaS).

Scrie-ne acum

Spune-ne cum te putem ajuta. In maxim 24 de ore iti vom raspunde.

captcha