Despre noi

Inovatie si Calitate.

GITS - Inovatie si Calitate este devizul noastru! Consideram clien?ii si societatea ca parteneri în care respectul reciproc, încrederea si integritatea conduc la relatii pe termen lung, iar responsabilitatea noastra este sa ne reinventam continuu.

Misiune

Misiunea GITS este aceea de a oferi partenerilor GITS, solutii optime pentru satisfacerea ncesitatilor, ...si pentru a deschide noi orizonturi companiilor, in special IMM-urilor, catre inovatie si progres in domeniul lor de activitate, si, pe langa accesul la experienta profesionala relevanta, posibilitatea de a prospera in afaceri.

Prin cultura noastra organizationala ce este indreptata catre o eficienta maxima ce asigura partenerilor o siguranta alaturi de noi, obiectivul principal ale companiei il reprezinta creearea de relatii de lunga durata.

In ceea ce priveste viitorul, avem multe de spus, astfel putem spune ca respiram si participam involutar dar si voluntar la marea revolutie industriala, o revolutie continuua ce implica procese de digitizare, digitalizare si transformare digitala din toate domeniile si industriile existente.

Toate aceste inovatii se regasesc in proiectele noastre strategice, ce se dovedesc a fi extrem de populare.

Valori: Calitate, Performanta, Promptitudine, Eleganta, Seriozitate

Compania se bazeaza pe succes si pionierat, astfel incat, valorile noastre ne ghideaza afacerea in fiecare zi, si de asemenea, ne asigura ca putem face afaceri si maine!

Calitate - Toate eforturile companiei GITS sunt indreptate spre asigurarea unei calitati care sa ne reprezinte. Imbunatatirea permanenta a nivelului calitativ este obiectivul principal al activitatii noastre.
Performanta - Dotarile tehnice precum si nivelul de pregatire al personalului GITS au atins cotele impuse de cerintele actuale pentru dezvoltarea de produse si servicii care sa satisfaca nevoile si exigentele tot mai ridicate din piata.
Promptitudine - Onorarea cu strictete si rapiditate a tuturor cererilor, analizarea si satisfacerea in cel mai scurt timp a dorintelor clientilor nostru sunt sarcini ce sunt analizate si mereu imbunatatie de catre colegii nostrii.
Eleganta - Produsele si serviciile noastre se caracterizeaza printr-o prezentare deosebita, agreabila care le diferentiaza de restul produselor si serviciilor si care asigura o nota personala acestora. Comportamentul personalului este un element definitoriu in ceea ce priveste relatiile cu toti partenerii, unde cuvantul de ordine este "Respectul".
Seriozitate - Preocuparea permanenta de crestere a nivelului de pregatire a tuturor angajatilor, de responsabilizare al tuturor privind atributiile proprii avand drept scop succesul produselor si serviciilor pe piata, respectarea cuvantului dat este unul dintre punctele noastre definitorii.

Sustenabilitate

GITS se angajeaza sa se asigure ca practicile de afaceri sunt sigure, responsabile și transparente, în conformitate cu valorile noastre esențiale și cu principiile privind drepturile omului, drepturile muncii, mediu și anticorupție, contribuind la Obiectivele ONU de dezvoltare durabila.

Certificări

ISO 27001
ISO 9001