Dezvoltare software

II. Dezvoltare software

Cu o bogdata experienta in dezvoltarea de software de aproape 20 de ani, echipa GITS include dezvoltatori de software cu inaltă calificare devedita, formata din informaticieni, ingineri si specialisti.

Directiile de dezvoltare sunt:

 

  • adaptari si personalizari specifice clienților;
  • extensii de proiect si module noi;
  • reinventarea si dezvoltarea continuua a produselor noastre software standard existente;
  • asistenta de prim nivel pentru clienti si parteneri;
  • suport intern pentru serviciul nostru de consultanta si suport.

 

Uneltele si sistemele noastre de raportare permit prezentarea flexibilă a informațiilor stocate. Gestionăm și urmărim diferite stări și versiuni ale software-ului folosind sisteme de gestionare a versiunilor. Pentru a respecta standardele noastre de calitate, efectuăm analize de cod static și folosim un sistem de integrare continuă (Jenkins) pentru construcția automată.

Interfetele standard, cum ar fi XML și serviciile web bazate pe SOAP si/sau REST, baze de date relaționale, limbaje de programare bazate pe obiecte și cadre standardizate sunt, desigur, o parte a activitatii noastre de dezvoltare.

Prin coordonarea cu partenerii nostri realizam concepte software moderne. Acestea includ aplicatii client-server, servicii web, arhitecturii 3 tire, precum și dezvoltări de software pentru dispozitive portabile și tablete PC pentru utilizare mobilă.