Cloudflow Gestiunea și integrarea flexibilă a proceselor de business bazată pe tehnologia blockchain

17.11.2023

Revoluționarea Schimbului de Documente Comerciale: Tehnologia Blockchain în Standardele UNECE-UN/CEFACT pentru eInvoice și eCMR

Cloudflow. Gestiunea și integrarea flexibilă a proceselor de business bazată pe tehnologia blockchain

 

Conferinta a reprezentat ultima etapa a proiectului, o prezentare a ceea ce s-a realizat, descrierea tehnica, comerciala si de marketing. Au fost prezenti principalii actori in dezvoltarea proiectului atat pe partea de tehnologie cat si pe partea de support si promovare. Deasemenea, au participat potentiali client cat si reprezentanti ai mediului universitar din Sibiu.

In era digitală în care trăim, tehnologia blockchain a devenit un pilon esențial pentru inovație în diverse domenii. În cadrul standardelor UNECE-UN/CEFACT pentru eInvoice și eCMR, implementarea tehnologiei blockchain reprezintă o evoluție semnificativă. Aceasta conferinta explorează modul în care această tehnologie revoluționară poate îmbunătăți procesul de schimb de documente comerciale, cum ar fi facturile electronice și CMR-ul electronic, și impactul pozitiv asupra eficienței și securității acestor operațiuni.

 

Teme discutate

Blockchain: ce este, de ce este important si cum benefiaciaza proiectul de aceasta tehnologie.

Sinergii si cooperare cu cel mai important furnizor de semnatura electronica si servicii associate din Romania (Certsign), partener al proiectului.

Descriere si prezentare platforma CloudFlow, module dezvoltate Web si Mobile.

Sustenabilitate si adoptarea ultimelor normative din domeniu.

 

Roluri participanți

ITFIX GOGO SRL, prin Sorin Rotariu, administrator al companiei, un specialist cu o experienta de peste 25 de ani in IT, business, antreprenoriat, a asigurat initierea, conceptul si moderarea conferintei de la Sibiu.

SITLINE SRL a prezentat modulele dezvoltate, flow-ul proiectului si felul in care end-userul interactioneaza cu platforma. 

CertSign a prezentat parteneriatul pe care il are cu GITS COM si modul in care multe dintre produsele dezvoltate se integreaza sau pot sa fie integrate in platforma (CertMe ca si exemplu dar si Single sign on)

GITS COM SRL a prezentat conceptul si finalitatea proiectului, angrenarea holistica a tuturor participantilor la proiect.

 

Publicari ONLINE in reteaua profesionala LinkedIN a doua articole

Revolutionarea schimbului de documente comerciale

Sustenabilitatea in Era Digitala