GITS - partener și furnizor de soluții la Automotive Logistics Summit

11.03.2024

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, ce a avut loc în 7-8 martie 2024 la Sibiu, și-a propus să exploreze trendurile cu impact major asupra industriei, automatizare în intralogistică, securitate fizică și cibernetică în supply chain, inteligența artificială, machine learning, digitalizare sau Industry 4.0.

Ne bucurăm că am ales să ne implicăm ca parteneri și să sprijinim organizarea evenimentului care a reușit să capteze atenția a peste 250 de invitați. În această ipostază ne-am bucurat de interesul crescut manifestat la standul GITS, unde am detaliat avantajele utilizării modulelor e-Transport și e-Factura SmartTAX, alături de celelalte componente ale platformei inteligente de gestionare a tuturor activităţilor în relaţia cu ANAF: SAF-T, Dr. SAF-T, Invoice Manager și D-Pack.

De asemenea, Masterclass-ul Inovație în Logistica Auto: conformitatea digitală în e-Transport și e-Factura prin CloudFlow, susținut de către Marius Vadastreanu, Director General ILN Mioveni (Group Renault) și Sorin Rotariu, CEO GITS COM, a prilejuit și prezentarea altor produse GITS: SmartTAX, SmartIoT și SmartPORT.

Masterclass GITS la Automotive Logistics Summit

De mare interes s-a bucurat sesiunea adhoc de Q&A, în care colegul nostru Sorin Alion a răspuns numeroaselor întrebări pe tema ultimelor modificări aduse sistemului RO e-Transport și a modului în care acestea se refletă în portalul SmartTAX, unele clarificări specifice fiind oferite prin intermediul intervențiilor partenerii noștri de la A.P. Moller - Maersk, prin Lucian Motatu și DP World, prin Mihai Rusescu, care s-au constituit în argumente suplimentare în favoarea validării și confirmării soluțiilor GITS.