Co-organizatori ai ARILOG Hub "Digitalizarea în Supply Chain", Brașov 14 februarie 2024

19.02.2024

ARILOG Hub conectează comunitățile de business din marile orașe și prezintă tendințe, oportunități și inovații în logistică și lanțul de aprovizionare.


GITS a fost partener în organizarea primei ediții din acest an, în 14 februarie la Brașov, având ca temă principală abordarea problemelor generate de extinderea obligativității raportării în sistemul RO e-Transport și asupra transporturilor internaționale de bunuri.

Discuțiile purtate la standul GITS au evidențiat cu preponderență avantajele utilizării modulului e-Transport SmartTAX, alături de celelalte componente ale platformei inteligente de gestionare a tuturor activităţilor în relaţia cu ANAF: e-Factura, SAF-T, Dr. SAF-T, Invoice Manager și D-Pack.
Abordând și alte subiecte de interes ale momentului, am prezentat noile produse GITS bazate pe tehnologii inovative, #blockchain #industry40 #cloud #processautomation #digitaltransformation:

▶ SmartIOT - soluție pentru planificarea şi eficientizarea mentenanței, controlul costurilor și optimizarea proceselor din companie;
▶ CloudFlow - Platformă blockchain descentralizată, care administrează contracte inteligente şi permite gestionarea, exploatarea şi integrarea cu ușurință a proceselor de business;
▶ SmartPORT - proiect dezvoltat pentru îmbunătățirea procesului de transport intermodal prin automatizare.